Kövirózsa Virágbolt Galéria


Esküvő díszítés

Menyasszonyi csokrok, koszorúslány és dobó csokrok, kitűzők, kardíszek, hajdíszek, szülőköszöntő virágok, boxok.
Főasztal – vendégasztal díszek, terem és térdekorációk, autó, templom és egyéb díszítések.


Születésnapi – Névnapi Virágok

Születésnapra, Névnapra, Valentin napra, Nőnapra, Anyák napja alkalmából, Ballagásra, diplomaosztóra, házassági és más alkalmi évfordulóra.


Egyedi élővirág készítmények – ajándék csomagolás

Húsvéti, karácsonyi díszek, ajándékok csomagolása virág és és egyéb díszítéssel, virág-boxok, kaspók, élő vágott virágcsokrok, cserepes dísznövények, virágok.


Kopogtató – ajtódísz

Egyedi ajtódísz, kopogtatók, lakásdekoráció, lakásdíszek. Tematikus, ünnepi, céges, évszakhoz igazodó kreatív alkotások.


Kegyeleti csokrok – Koszorú

Sírcsokor, dombkoszorú, álló, szív, és egyéb élővirág koszorúk minden méretben, urna és koporsódíszek, különleges készítmények, szálas virágok.


Kövirózsa Virágbolt Kirakatok

További fotók

Virágot számtalan alkalomból ajándékozunk a magánéletben és a munkahelyi kapcsolataink során is.

Így különösen ünnepek, névnap, születésnap, házassági évforduló, ballagás, Valentin-nap, anyák napja, vigasztalás, bocsánat kérés alkalmából. Szerelmünknek, hűség vagy barátság kimutatásaként, valamint számos más alkalomból.

Papír csomagolás esetén átadás előtt illik levenni azt róla. Átlátszó celofánba vagy dobozba csomagolt virágról nem kötelező levenni a csomagolást.

Páros vagy páratlan szál virágot adjunk? 10 szál felett nincs előírás, alatta páratlan számú virágot illik adni, mert a páros szálból álló csokor intim kapcsolatra utal.

Csoportos átadás esetén a csapat legidősebb tagja adja át a csokrot!

A virágok színe érzelemi szimbólum is.

  1. Fehér: fiatalság, ártatlanság, szeretet, és a gyász kifejezője lehet.
  2. Piros: mély érzelem, és a szerelmet jelenti.
  3. Rózsaszín: bárkinek küldhető csokor.
  4. Kék: barátságot, a hűséget, a bizalmat jelzi.
  5. Sárga: virág esetén nem az irigység, hanem a vidámság színe.
  6. Barack: a szerénység szimbóluma.
  7. Narancs: a csodálat, az elkötelezett odaadás színe.

Virágfajták

Az amarillis a gyönyörűség és az értékesség szimbóluma. A flamingóvirág a boldogságot jelképezi. A rózsák mély érzelmeket hordoznak, míg a bazsarózsa valódi romantikát megidéző szépség. A liliom a tisztaság jelképe, de fehér liliomot üzleti ügyben ajándékozni szigorúan tilos! A szegfűvel is fontos vigyázni! A piros a szerelmet és büszkeséget, a sárga az elutasítást jelenti, a rózsaszín pedig az anya iránt érzett szeretet szimbóluma. A nárcisz az újrakezdés és a viszonzatlan szerelem jelképe. Az orgona a legjobb anyák napjára ajánlott csoda. Az orchidea a nőiesség és az érett báj, a kála a szépség jelképe. A tulipán sikert, hírnevet, szerelmet, gazdagságot jelent. Azonban, ha utóbbi piros színben tündököl, az egyértelműen a szerelem jele.

Ne küldjünk és ne is adjunk semmilyen körülmények között művirágot senkinek, semmilyen alkalomból! Akkor sem ha az teljesen élethű exclusive termék, tiszteletlenségnek számít és csak megsértjük vele az ajándékozottat. Természetesen dekorációs céllal az újabb növény és virágimitációk felhasználhatók iroda, üzlet, külső terek és lakásdíszítésre is.

Hogyan tartsuk tovább frissen a virágcsokrunkat?

Vázatartósság:

Érdemes fertőtlenített vázába és szobahőmérsékletű vízbe tenni a csokrot. Mielőtt a csokrunkat vázába tennénk vágjuk vissza a szárát. Lehetőség szerint naponta cseréljünk vizet a vázában. Ha bimbósabb csokrot kapunk langyos vízben és világos helyen gyorsabban nyílaszthatjuk meg.

Vágott virág tartósítószerrel hosszabb élettartamot biztosíthatunk a csokornak mellyel pótoljuk a tápanyag szükségletet illetve gátoljuk a mikroorganizmusok elszaporodását. A tartósítószer a virágüzletben megvásárolható.

Tartósítószer hiányában házi praktikákat is bevethetünk: pár kiskanál cukorral pótolhatjuk a tápanyagot, és 1 teáskanál ecettel megakadályozhatjuk a mikroorganizmusok elszaporodását. Amennyiben 1-1 virág elhervadt távolítsuk el a csokorból.

Vágott virág tartósító
Vázatartósság
Kövirózsa virágbolt Beremend

Kövirózsa virágüzlet

Telefon:

06 70 316 9917

Cím:

7827 Beremend

Jókai Mór utca 14/b

Magyarország

Adatkezelési tájékoztató

Nyitvatartási idő

H:13:00–16:00
K:8:00–11:00, 13:00–16:00
Sze:8:00–11:00, 13:00–16:00
Cs:8:00–11:00, 13:00–16:00
P:8:00–11:00, 13:00–16:00
Szo:8:00–11:00
V:Zárva
Ünnepnapokon a virágbolt zárva tart!
Scroll to Top