Kapcsolat – Virágküldés

Virágküldés megrendelés


Valamilyen okból nem tudja személyesen megköszönteni barátnőjét, hozzátartozóját, ismerősét, rokonát?
Bízza ránk ezt a feladatot, adja le virágküldés megrendelését, küldjön virágot virágfutárral!

Beremend 20-25 kilométeres körzetében található településre megoldjuk a házhozszállítást.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, elérhetőségeink valamelyikén!

Megrendelését az űrlap kitöltésével is leadhatja!

Kérjük vegye figyelembe, hogy az élővirág beszállítóink számára is naponta változó árú termék!

Ne utaljon pénzt, amíg minden részlet nem tisztázott a küldeményével kapcsolatban. (Ár, számla, kinézet, létezik-e a cím, stb.)

  captcha

  Írja be a képen
  látható szöveget:(kötelező)

  Figyelmeztetések:

  A megrendelt virágokat csak előre utalásos fizetéssel áll módunkban kiszállítani. A szállítási címnek, névnek pontosnak kell lennie. A megrendelő általi nem pontosan megadott, vagy hiányos adatok miatti késedelemért, vagy a kézbesítés ezen okokból történő elmaradásáért a felelőséget nem tudjuk vállalni!

  A legjobb eddig bevált gyakorlat virágküldés esetén, hogy telefonon egyeztetjük az előzetesen leadott rendelés részleteit. Az elkészült csokorról képfelvétel küldésére is van lehetőség a megadott e-mail címen vagy messenger üzenetben. Az átadásról kérésre az ajándékozott hozzájárulásával készülhet képfelvétel akár arc nélkül is. Ezt a fotót is elküldjük a feladónak.

  Névnap, születésnap, Valentin nap, szerelem és romantika, Nőnap, Anyák napja, ballagás, esküvő, diplomaosztó, babaszületés, gratuláció, házassági évforduló, részvét – temetés és egyéb alkalmak.

  Sztévics Éva ev.

  7827 Beremend Jókai u. 14.

  Magyarország, Baranya Vármegye

  Adószám: 69169027-1-22

  Nyilv.szám: 52798054

  A megadott személyes adatokat kizárólag számlázási célból a GDPR szabályoknak megfelelően kezeljük és semmilyen körülmények között nem adjuk ki harmadik félnek.

  Oldalunkon nem használunk semmilyen harmadik féltől származó marketing célú, látogató számláló követőkódot!

  Település lista:

  Beremend, Ilocska, Ivándárda, Kásád, Kisharsány, Kisjakabfalva, Kislippó, Kistapolca, Lapáncsa, Magyarbóly, Márok, Nagyharsány, Nagytótfalu, Palkonya, Püspökbóly, Sárok, Villány, Villánykövesd.

  Minőségi nyilatkozat

  Üdvözlöm Önöket a Kövirózsa virágbolt nevében! Cégünk elkötelezett a kiváló minőségű virágok és szolgáltatások nyújtása mellett, és büszkén állítjuk, hogy minden tevékenységünk során törekszünk a maximális elégedettség elérésére.

  Virágok Frissessége:

  Minden virágunkat gondosan választjuk ki, hogy biztosítsuk a frissességüket és hosszú élettartamukat. Rendszeresen frissítjük készletünket, hogy mindig csak a legmagasabb minőségű virágokkal szolgálhassunk.

  Kreatív Virágkötészet:

  Virágkötőink művészi hozzáértése és kreativitása garancia a szemet gyönyörködtető és egyedi virágkompozíciókra. Bármilyen alkalomra, eseményre vagy érzelem kifejezésére kínálunk egyedi megoldásokat.

  Széles választék:

  Boltunkban széles kínálatban találhatók virágok és egyéb kiegészítők. Legyen szó ünnepi alkalmakról, születésnapokról vagy esküvőkről, nálunk mindenki megtalálhatja az ideális virágkompozíciót.

  Kiszállítás pontossága:

  Kiszállítási szolgáltatásunkat megbízhatóság és pontosság jellemzi. Az Ön megrendeléseit időben és sértetlen állapotban juttatjuk el az adott címre, hogy a virágok éppúgy ragyogjanak, ahogy Ön elképzelte.

  Ügyfélszolgálati elkötelezettség:

  Ügyfélszolgálatunk mindig rendelkezésre áll, hogy segítsen Önnek a megfelelő virágkiválasztásban vagy bármilyen egyéb kérdésben. Vevőink elégedettsége a legfontosabb számunkra.

  Környezetbarát praktikák:

  Környezetvédelmi elkötelezettségünk részeként igyekszünk fenntartható forrásokból beszerezni virágainkat, és csökkentjük a felesleges csomagolási hulladékot. Tiszteletteljesen bánunk a környezetünkkel.

  Reméljük, hogy Virágüzletünk minőségi nyilatkozata tükrözi elkötelezettségünket a kiválóság iránt. Köszönjük, hogy minket választottak, és minden vásárlónknak kellemes élményt kívánunk!

  Virágfutár Beremend virágküldés
  Kövirózsa virágbolt Beremend

  Kövirózsa virágüzlet

  Telefon:

  06 70 316 9917

  Cím:

  7827 Beremend

  Jókai Mór utca 14/b

  Magyarország

  Adatkezelési tájékoztató

  Nyitvatartási idő

  H:13:00–16:00
  K:8:00–11:00, 13:00–16:00
  Sze:8:00–11:00, 13:00–16:00
  Cs:8:00–11:00, 13:00–16:00
  P:8:00–11:00, 13:00–16:00
  Szo:8:00–11:00
  V:Zárva
  Ünnepnapokon zárva!
  Scroll to Top